Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

Bobrufka

22. 3. 2010 13:23
Jasně, že to myslí upřímně

stejně jako Stáník ;-D

0 0
možnosti
P

PavelRuzicka

22. 3. 2010 13:38
Re: Jasně, že to myslí upřímně

Nejsem si jistý, co si o Jiřím mám myslet. Je to blb, který skutečně věří, tomu co hlásá? Nebo velmi vyčuraný populista, bažící jen po moci za každou cenu. Poslední dobou se přikláním k variantě č.2 , o to mi přijde nebezpečnější, protože se nebojí ztratit tvář , aby onu moc získal. Ještě větší vítr, mám z kroků, které budou následovat k udržení oné moci, co nejdéle.

0 0
možnosti
K

KJV

22. 3. 2010 13:19
Křesťan jako poleno

Jako křesťan jste dost odpuzující p. Linek. Píšete ze záměrem pomluvit, manipulovat, poškodit.

     ČSSD přece neslibuje zavedení třináctého důchodu, slibuje jednorázový finanční příspěvek důchodcům a logicky a přesvědčivě to zdůvodňuje. ČSSD nechce vyplácet vysoké rodičovské přídavky, ale zachovat dosavadní. Řekněte konkrétně, jaké to jsou ty štědré sociální dávky a zkuste z nich žít.

     Co je špatného na tom, že by z obrovských zisků ČEZu nepatrná část byla rozdělena mezi nejslabší?  Co je špatného na tom, že by mamutí podniky a banky ze svých obrovských zisků nechávali u nás v republice 1% na sport a kulturu a neodváděly je do zahraničí? 

     Jaké rozhazovačné výroky Paroubka ještě očekáváte? Je mi z Vás na nic. Jste typický lidovecký politik, falešný, křivý, prolhaný, podrazák a všehoschopný, Vy křesťane. 

0 0
možnosti
P

PavelRuzicka

22. 3. 2010 13:42
Re: Křesťan jako poleno

Co kdyby ti, jež žijí ze sociálních dávek, jednou zkusili pracovat. Aby věděly jaké to je živit darmožrouty. Doporučuji přečíst: http://petrskala.blog.idnes.cz/c/129588/Uspesni-a-bohati-by-meli-byt-solidarni.html

0 0
možnosti
T

tulda

22. 3. 2010 13:18
Přemysl Sobotka-senátor ODS

vyzval Mirka Topolánka k rezignaci.EU

0 0
možnosti
K

Kozlík_

22. 3. 2010 13:07
Paroubek něco upřímně myslí, nepochybně

Mnohé volební sliby nesplní, jiné ano - za cenu ekonomické devastace. Ale určité sliby splní určitě. On počítá se spoluprací s komunisty, tj. navenek menšinová vláda, ve skutečnosti budou oni určovat zahraniční politiku a pár dalších klíčových věcí. On bude premiér a ve vládě bude mít své lidi, které mu komunisti schválí. Vlastně i za oposmlouvy Zemanovi do vlády nemluvila jeho vlastní strana, ale spíše Klaus a ODS.

Za Paroubka to bude analogicky. On bude v křesle premiéra, ale určité klíčové věci budou rozhodovat komunisti. Jim stačí pár věcí, v ostatním nechají Paroubkovi volnou ruku. Stačí, když bude zahraniční politika dle jejich přání, tj. v liniích Moskvy, mít společné nepřátele jako Moska a stejné přátele. To Paroubek tiše prosazuje už nyní. Nové azimty a na komunisty si lidi zvyknou, to jsou klíčové věty či fráze. Toto Paroubek bezpochyby dodrží, v tom je naprosto věrný už nyní. Věrnost komunistům, věrnost Rusku a Putinovi, to Jiří dodrží.

0 0
možnosti
B

bilyhavran

22. 3. 2010 13:06
Jsem myslel že mě šálí zrak

Když jsem si přečetl Váš článek, souhlasně sem pokyvoval hlavou. Tedy až do toho okamžiku, kdy jsem si přečetl, kdo tento článek píše.

Jak si vůbec můžete dovolit psát takovýto článek, když (byť na krajské úrovni) ČSSD a její program (a tedy potažmo i p. Paroubka) podporujete? Jste stejný jako pan Váš kolega pan Derner (ten působí v jiném kraji). Chci jen věřit, že v KDU-ČSL není takových lidí, jako jste Vy či pan Derner většina, protože pak by to znamenalo, že KDU-ČSL se ze strany křesťanské změnila ve stranu socialistickou s "křesťanským nádechem".

0 0
možnosti
PV

glavík

22. 3. 2010 13:00
Karma

R^R^[>-]R^R^R^

0 0
možnosti
P

pesimista

22. 3. 2010 12:50
To jako alibi po volbách nebude moc platné,

až se zase budete s vítězem voleb domlouvat na koalici.

0 0
možnosti
T

Tecumtha

22. 3. 2010 12:48
karma a palec nahoru

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1094x
Vicehejtman Pardubického kraje za KDU-ČSL. V letech 2000-2004 byl hejtmanem Pardubického kraje.